Oldal kiválasztása

Esküvői Meghívó Minták 2020-ban (21 Szuper Ötlet)

Cikkünkben olyan esküvői meghívó minták kerültek összegyűjtésre, amelyekből bátran ihletet meríthettek a sajátotok készítéséhez. Tudjuk, hogy a dizájn tervezése nem könnyű feladat, hiszen annyi minta, szín és stílus van. Mégis most megpróbálunk irányt mutatni neked és párodnak a tökéletes esküvői meghívó megtalálásához. Nézzük miről is van szó!

Az esküvői meghívó minták stílusát nagyban befolyásolja az esküvőtök hangulata és ami szerintünk az egyik legfontosabb, az évszak is. A színekkel gyönyörűen tudtok játszani és a minták is utalhatnak a választott időszakra.

Érdemes előre körülnézni, mielőtt felkeresitek azt az embert vagy céget, aki a meghívótokat fogja készíteni a nagy napra. 

Vigyetek elképzelést, ötleteket, színeket, de az sem baj, ha ezek híján vagytok, bőven tudtok inspirálódni szakember segítségével is.

Az esküvői meghívóról röviden

A meghívó lehet egy, vagy akár több oldalból álló is. Ha nem szeretnétek mindent felzsugorítani egy oldalra, tökéletes ötlet a már ajánlott esküvői weboldal készítése, így az esküvői meghívótokon tényleg csak a legszükségesebb információk lesznek feltüntetve, a most nagyon divatos minimalista stílusban.

Az esküvői meghívó átadását időzítsétek az esküvő előtt 2-3 hónapra, hogy mindenki megfelelően tudjon készülni a rendezvényre, véletlenül se legyen ütközés a vendégek más programjával, például egy nyaralással.

Természetesen nem árt a közeli barátoknak és rokonoknak már ezelőtt szóban megemlíteni, hogy lassan készülhetnek a nagy napra.

Az esküvői meghívó ötleteket 5 csoportra bontottuk. A klasszikus virágmintás, amely szinte az összes esküvői stílushoz passzol, a többi csoportban pedig az évszakok színeihez közel álló stílusokat rendszereztük. Hogyha sikeresen kiválasztottátok a leginkább hozzátok passzoló stílust, válogassatok a legromantikusabb esküvői meghívó idézetek között.

Virágmintás esküvői meghívó ötletek

Nekünk egyértelműen a kedvencünk. Örökké divatos és úgy alakíthatjátok, forgathatjátok, színezhetitek, ahogy csak szeretnétek. 

Virágmintás egyoldalas

A lenti képen minden fontos információ megtalálható a meghívón, ami a násznépnek elegendő. Alulra egy egysoros idézet, amelyre már össze is gyűjtöttünk nektek párat egy korábbi cikkünkben, megvan a „valami kék” is, és már küldhető is.

virág mintás esküvői meghívó
Forrás: nailartssravi.com

Virágmintás címer

A következő képen egy keményebb, kartonpapír hatású lapból hajtogatott és címerezett boríték látható. A meghívó többi részletét pedig a belső oldalára tűzték.

virágmintás esküvői boríték
Forrás: bluebirdweddingstationery.co.uk

Kreatív, átlátszó esküvői meghívó minta

Ötletes és kreatív választás lehet egy átlátszó, színes festékkel nyomtatott esküvői meghívó minta. Ebben az esetben figyeljetek a színhasználatra, nehogy egyes szövegrészek olvashatatlanok legyenek az átlátszó anyagon.

Forrás: weddinginvitespaper.com

Téli esküvői meghívó minták

Egyre gyakoribbnak mondhatóak a téli esküvők, ezért pár téli esküvői meghívó mintát is feltüntetünk a cikkünkben.

Hó-hatás

Sajnos egyre kevésbé jellemző hazánkban a téli havas táj, ennek ellenére amikor a télre gondolunk egyből a hó jut eszünkbe. Az alábbi képen látható esküvői meghívó ötlet kiváló választás egy téli esküvő alkalmával.

téli esküvői meghívó
Forrás: i.etsystatic.com

Hócsipke

A következő meghívó ötlet egy fehér és ezüstös hatású, kihajtható csipke borítású darab. Elkészítéséhez mindenképpen nyomdai vágókép szükséges.

téli hócsipke meghívó minta
Forrás: lavenderpaperie.com

Havas téli táj

Egy egyszerű, egyoldalas, minimalista meghívó 3 gyönyörű esküvői meghívó betűtípus felhasználásával. Több hasznos információ hiányzik a mintából, ezek valószínűleg a hátoldalon kaptak helyet.

esküvői meghívó havas táj
Forrás: dreaminginpaper.com

Őszi esküvői meghívó minta ötletek

Az őszi esküvők varázsa a színes festői tájban rejlik. Amennyiben ez az esküvői évszak a nyerő nálatok, akkor az alábbi meghívó minták valamelyike biztosan elnyeri a tetszéseteket.

Őszi színekben pompázó virágok

Az alábbi egyoldalas esküvői meghívó tökéletesen tükrözi az ősz hangulatát.

őszi esküvői meghívó minta
Forrás: hiphiphooray.com

Lombkorona szerelem

Itt az őszi színválasztás már a betűtípusokban is visszaköszön. Ez egy kétoldalas esküvői meghívó, ami tökéletes választás a tarkább színvilág kedvelőinek.

Forrás: newandblue.com

Bronz minimal

A következő mintán látható bronz hatás rézfóliával érhető el. Az alábbi színhatás visszatükröződhet az esküvőtök egyéb dekorációs elemeiben is.

bronz madarak az esküvői meghívón
Forrás: foilinvite.co.uk

Őszi szerelem

Az alábbi meghívó az egyszerűség és a letisztultság jegyében készült. Szépen kombinálták az írott és talpas betűtípusokat.

egyszerű őszi esküvői meghívó minták
Forrás: etsy.com

Levél varázs

A következő esküvői meghívó mintán már maga a természet is megjelenik egy szárított levél formájában. A levél és a dizájn tökéletes összhangban van.

szárított levél az esküvői meghívón
Forrás: daisychaininvites.co.uk

Őszi színpompa

Színes, feltűnő meghívó ötlet. A kártya rögtön megragadja az olvasója figyelmét és garantáltan kitűnik a többi meghívó közül.

őszi színpompában úszó levelek a meghívón
Forrás: weddbook.com

Falling in Love

Ötletes és vicces őszi esküvői meghívó címer.

falling in love meghívó minta
Forrás: etsy.com

Nyári esküvői meghívó minták

A nyár még mindig az egyik legkedveltebb esküvői időszak. A lombkoronák zöldek, a virágok színpompában, az ég kék és az idő szép. Éppen ezért érdemes az évszakhoz illő meghívó mintát választani.

Virágmintás nyári dizájn

Kétoldalas, színes esküvői meghívó kártya. A fekete fehér csíkozást hatásosan dobják fel a színes virág motívumok.

nyári esküvői meghívó minta
Forrás: dreamstime.com

Nyári szerelem

Gyönyörű, letisztult dizájn. Az elegáns hatások kedvelőinket ajánljuk.

esküvői meghívó minták nyár
Forrás: minted.com

Kreatív vágás

Az alábbi esküvői meghívó egy nagyon kreatív választás. Elkészítését nyomdában ajánljuk, hiszen profi lézervágó gép szükséges az apróbb, részletesebb minták kidolgozásához.

kreatív esküvői meghívó minta
Forrás: weddinginvitespaper.com

Tökéletes kontraszt

A lenti képen található esküvői meghívón hatékonyan köszönnek vissza a fekete, krétás alapra helyezett színes virágok.

virágcsokor meghívó ötlet
Forrás: getcreativepc.com

Rózsaszín álom

A rózsaszín az esküvőtök meghatározó színe? Akkor megtaláltad a tökéletes meghívót. A minta két oldala stílusban kicsit eltér egymástól, mégis tökéletesen kiegészítik egymást.

rózsaszín meghívó minta

Tavaszi esküvői meghívó ötletek

Ha már évszakok, nem maradhatott ki a tavasz sem. Az éppen virágzó természet tökéletes időpontja lehet a nagy napotoknak.

Kreatív idővonal

Az alábbi meghívóban a tavasz a színekben köszön vissza. Emellett szeretnénk felhívni a figyelmedet a kreatív ikonokkal ellátott idővonal feltüntetésére. Ez a megoldás egyszerűen varázsolja a násznép elé az esküvő napjának a menetrendjét.

Forrás: pinkandwhite.hu

A nagy nap

Ismét egy kreatív ötlet látható az alábbi esküvői meghívó ötleten. A kétoldalas minta egyik oldalán egy naptár található, amelyen apró szív ikonnal jelölték a nagy nap időpontját.

Forrás: studioframes.hu

Egyoldalas virágmintás

A tavasz színeiben pompázó virágok egy ikont alkotnak, amely hatásosan dobja fel ezt az egyoldalas esküvői meghívót.

Forrás: kekkon.hu

További ihletforrások

Bejegyzésünkben megismerkedhettél a általunk vélt legszebb esküvői meghívó mintákkal, azonban az ötletek tárháza végtelen. Amennyiben nem találtad meg a számodra és természetesen számotokra legmegfelelőbbet, böngéssz tovább például a Pinteresten ide kattintva.

Íme pár szuper magyar nyelvű oldal, ahonnan szintén inspirálódhatsz ötletekből:

Van ami szerinted kimaradt a bejegyzésünkből? Várjuk a hozzászólásodat:

Ajánlott bejegyzések:

Esküvői DJ vagy Zenekar? Így Válaszd Ki a Megfelelőt

Esküvői DJ vagy Zenekar? Így Válaszd Ki a Megfelelőt

Esküvői DJ vagy zenekar? Nem tudod eldönteni, hogy ki szolgáltassa a talpalávalót a lagzin? Bejegyzésünkben igyekszünk meghozni a döntést azzal, hogy pro és kontra érveket sorakoztatunk fel mindkét megoldás esetében. Tarts velünk! A zene meghatározó eleme szinte...

A Tökéletes Esküvői Helyszín Választása 13 Lépésben

A Tökéletes Esküvői Helyszín Választása 13 Lépésben

Az esküvőszervezésnek minden kétséget kizáróan az esküvői helyszín választása lesz a legfontosabb és legtöbb mérlegelést kívánó lépése. A külsőségeken kívül számos fontos kérdésre szükséges megtalálnotok a választ ahhoz, hogy ne csak az elképzeléseiteknek, de a...

Esküvői Kiállítás 2020-ban (Magyarországi Lista)

Esküvői Kiállítás 2020-ban (Magyarországi Lista)

Egy esküvői kiállítás során olyan kézzelfogható inspirációkkal gazdagodhattok, amelyeket online nem feltétlenül találnátok meg. Cikkünkben listába gyűjtöttük a 2020-as magyarországi esküvő kiállításokat. Manapság már minden magyarországi nagyvárosban és környékén...

21 Esküvői Helyszín Típus, Amit Ismerned Kell

21 Esküvői Helyszín Típus, Amit Ismerned Kell

Egy esküvő megszervezésének első és egyik legfontosabb feladata az esküvői helyszín megtalálása és időben való lefoglalása. Ezt a lépést nem érdemes halogatni. Miután kiszámoltátok a költségkeretet, indulhat is a keresés, hiszen a kapósabb helyszínekre akár egy évvel...

Szólj hozzá:

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shares